Програма за бързо учене

Екипът на НЧ “Бъдеще сега 2006″ и Сдружение “Европейски проекти”, с подкрепата на Фондация “Проф. д-р Георги Лозанов и Проф. д-р Евелина Гатева” прегърнаха предизвикателството да продължат делото на Проф. д-р Георги Лозанов в разработването на сугестопедията и в други насоки освен чужди езици и начално ограмотяване. Този експеримент беше огромно предизвикателство и завърши успешно.

Разработихме учебното съдържание за 7 и 8 клас по предметите: Български език, Литература, Английски език, Математика, История и цивилизация, География и икономика, Биология и здравно образование, Химия и опазване на околната среда, Физика и астрономия. Разработките са съобразени с ДОИ, но съдържанието беше представено, чрез сугестопедичната методика на обучение.

Вдъхновени сме и вярваме, че краят на този проект е началото на прилагането на сугестопедията при ученици в 7 и 8 клас. Всички разработки може да намерите в секциите „За преподавателя“ и „За обучаемия“.

В „Разработване на съдържание“ ще намерите главните принципи в сугестопедията, към които се придържахме и спазвахме, когато разработвахме учебното съдържанието по учебни предмети за 7 и 8 клас.“

Error: The video (http://www.youtube.com/watch?v=8i41OOI5sLQ) couldn't be embedded.

Свържете се с нас

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение